SPORT SALIBANDY, LEKI JA VESILAHDEN VISA ALOITTAMASSA TYTTÖSALIBANDYN YHTEISTYÖTÄ

Salibandy kuuluu Suomessa harrastetuimpien lajien joukkoon. Silti Lempäälässä ja Vesilahdella on ollut haasteita saada kasaan toimivia tyttöjen kilpailutoimintaan osallistuvia joukkueita. Alueella toimii kolme salibandya tytöille tarjoavaa seuraa: Sport Salibandy, Lempäälän Kisa ja Vesilahden Visa.

─ Pahimmillaan tytöt hajaantuvat eri seuroihin niin, että joka seuralla on vain kourallinen tyttöjä per ikäluokka. Esimerkiksi Sportissa on C-ikäisissä tytöissä ensi kaudelle valmennus kunnossa ja viime kaudelta hyvä runko pelaajia. Vielä olisi kiva saada lisää pelaajia rinkiin, jotta treeneistä ja peleistä tulee mahdollisimman mielekkäitä, kertoo Sportin C-tyttöjen joukkueenjohtaja Markku Riihimäki.

Seuroissa syntyi ajatus lähteä edistämään yhteistyössä tyttösalibandyä ja saada eri ikäluokkiin joukkueita, jotka voisivat pelata sopivantasoisessa kilpa- tai haastajasarjassa.

Seuroilla on elokuussa try-outeja eli kokeilukertoja, joihin kaikki kiinnostuneet voivat tulla sitoumuksetta tutustumaan toimintaan matalalla kynnyksellä. Maksuttomat kokeilukerrat ovat Ideapark Sportissa keskiviikkona 5.8. kello 17-18 ja Liikuntakeskus Parkissa sunnuntaina 9.8. kello 12-13.

Aiheesta lisää Lempäälän-Vesilahden Sanomissa (artikkeli on maksuton tilaajille)
https://lvs.fi/2020/07/24/leki-sport-salibandy-ja-vesilahden-visa-haluavat-turvata-salibandytytoille-harrastusmahdollisuuden-kotiseudulla-seurat-aloittamassa-yhteistyota/#ae8dec05