Seuran historia

Sport Salibandy ry (ent. Lempäälä Sport ry) on perustettu vuonna 2014. Seura tarjoaa Lempäälän alueen lapsille, nuorille ja aikuisille salibandyyn erikoistuneen seuran korkealaatuista ja monipuolista urheilutoimintaa. Sportin pääarvoja ovat lasten ja nuorten salibandyharrastuksen laadukas kehittäminen sekä salibandyharrastuksen tarjoaminen harrastelija- ja kilpatasolla.

Viiden toimintakauden aikana Sport on kehittynyt, kasvanut ja rakentanut vankan kivijalan toiminnallensa Lempäälän alueella.

Tulevalle kaudelle 2019–2020 juniorijoukkueita on ikäluokille 2004–2013 pojille- ja tytöille. Salibandykoulu ikäluokalle 2012–2014 sekä Lapsi-vanhempi-ryhmä ikäluokalle 2014–2016. Miesten- ja naisten 4 div. joukkue.

Sport harjoittelee Liikuntakeskus Parkilla ja kunnan liikuntahalleissa.