SALIBANDYKAUSI 2020–21 ALKAA 1.6.2020

Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen linjauksien mukaisesti Sport Salibandy ry aloittaa kauden 2020-2021 toiminnan 1.6.2020.

”Seurojen harjoitustoimintaa voi järjestää sisäliikuntapaikoilla 1.6. alkaen lähikontakteja välttäen. Ulko- ja sisäliikuntapaikoilla harjoitustoiminnan tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä”.
 

OHJEET KAUDEN ALOITTAMISEEN

Ilmoittautuminen kaudelle 2020–2021
Tulevalle toimintakaudelle tulee ilmoittautua (Kausi-ilmoittautuminen 2020–2021). Löydät ilmoittautumisen Sportin nettisivujen kautta https://sportsalibandy.fi tai myClubista.

Harjoittelussa huomioitavaa
Vanhemman tulee käydä alla olevat ohjeet pelaajan kanssa läpi. Valmentajat ohjeistavat vielä joukkueen pelaajia ensimmäisellä harjoituskerralla.

• Kukaan ei saa harjoitella sairaana tai jos kuuluu tunnustettuihin riskiryhmiin.

Kaikki pienryhmätoimintaan osallistuvat tapahtumiin vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla.

Kädet tulee pestä/desinfioida ennen ja jälkeen harjoituksen.

Yskiminen/aivastaminen tulee suorittaa hihaan/paidan sisään.
Niistämistä, yskimistä, aivastamista tai sylkemistä tulee välttää harjoituksen aikana.
Niistäminen tapahtuu nenäliinaan, joka tämän jälkeen viedään mahdollisuuksien mukaan jäteastiaan ja kädet pyritään desinfioimaan mahdollisimman –nopeasti.

Osallistujat eivät käytä yhteisiä pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja, vaan harjoituksiin saavutaan harjoitusvarustuksessa.

Harjoituksiin kulkemisessa huomioidaan lähikontaktien välttäminen.

• Mahdollisuuksien mukaan osallistujien tulee tankata nestettä ennen harjoitusta, jotta juomapulloa ei välttämättä tarvita. Jos juomapullo on välttämätön, niin jokaisella harjoitukseen osallistuvalla tulee olla oma juomapullo. Toisten pullosta juominen on ehdottomasti kielletty. Pullot tulee nimikoida.

Maalivahdinvälineissä suositellaan käytettävän omia varusteita. Seura tulee pienentämään käytössä olevien maalivahdinvälineiden määrää, jotta niitä on helppo pitää puhtaana. Joukkueenjohtaja kerää seuralle tietoon maalivahdinvälineiden käyttötarpeen.

Jokaiselle joukkueelle jaetaan omat liivit. Joukkueiden toimihenkilöt kuljettavat joukkueen liivejä mukanaan ja huolehtivat jokaisen harjoituksen jälkeen liivien puhtaudesta. Seura hankkii pyykinpesuaineet jokaiselle joukkueelle.

Pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille tai tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä sekä kaikkia muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan.

Harjoitusvälineistöä tulee joukkuekohtaisesti käsitellä vain yhden toimihenkilön harjoituksen aikana (kartiot, pallot ja aidat yms.).
 

Sport Salibandy ry
Hallitus